LUNASTAJAT

Osta lippu

Tiivistunnelmainen trilleri ja sysimusta komedia yhdistyvät Lunastajissa tavalla, joka rikkoo lajityyppien rajoja rohkeasti pilke silmäkulmassa. Roope Salminen tekee kaikkien aikojen ensimmäisen valkokangaspääroolinsa Eino Heiskasen rinnalla mystisen tuomiopäivän kultin jäsenenä, joka joutuu kohtalokkaan sattuman kautta selkäpiitä karmivaan tulikokeeseen ja pian myös välittömään hengenvaaraan.

Tarina kietoutuu ovelta ovelle käännytystyössä kiertävien kultin noviisien, lunastajien ympärille. Määrätietoinen ja temperamenttinen Kristoffer (Eino Heiskanen) on saanut työparikseen lapsuudenystävänsä, herkkänahkaisen Joakimin (Roope Salminen).

Eräällä käännytyskeikalla nuorten miesten itsehillintä pettää sotkuisin seurauksin. Kun kaksikko ryhtyy siivoamaan virheensä jälkiä, ovikello soi. Käännyttäjät joutuvat tahtomattaan mukaan roolipeliin, joka on sovittu järjestettäväksi turmatalossa. Pelin edetessä yllätyskäänteet tempaavat maton katsojan jalkojen alta kerta toisensa jälkeen, kun karmaisevia luurankoja alkaa paljastua muualtakin kuin kulttilaisten kaapeista.


Jännitys, komedia

Kesto: 1t 32min