JUHLAN HUUMAA RAUTION UUDEN MONITOIMITALON AVAJAISKONERTTI

Osta lippu

JUHLAN HUUMAA

Raution uuden Monitoimitalon avajaiskonsertti tarjoaa musiikillisen elämyksen, kun estradille nousee 18-henkinen Viihdeorkesteri SELVÄT SÄVELET mittavan solistikimaran muodossa. Konserttiyleisölle tarjotaan iso ja monipuolinen konsertti monitoimitalon ilmeen mukaisesti. Musiikillinen anti muodostuu tunnetuista suomalaisista sekä kansainvälisistä iskelmistä eri vuosikymmeniltä.

Viihdeorkesteri Selvät Sävelet on alueellinen orkesteri, joka on konsertoinut alueella noin neljän vuoden ajan. Orkesterin ensimmäinen konsertti oli Rautiossa kesällä 2018. Orkesteri saatteli myös Raution nuorisoseuratalon muistojen joukkoon syksyllä 2021 pitämällään Rakkauslaulut muistetaan - konsertilla. Orkesteri on konsertoinut mm. Eino Grönin kanssa ja Selvien Sävelten esiintymisiä on katsottavissa mm. PaikallisTV:n sivuilla ja Youtubessa sekä Facebookissa. Viihdeorkesteri Selvät Sävelet tomii tällä hetkellä Ylvieskan seudun kansalaisopiston puitteissa.

JUHLAN HUUMAA on konsertti, jolla avataan Raution Monitoimitalon sali kulttuuriväen käyttöön. Konsertin solisteina ovat Kati Saarilampi, Leila Poutiainen, Pauliina Sormunen, Nina Vahosalmi, Lucia Pavlovics, Jussi Kiiveri, Simo-Pekka Kivioja, TRIO Maire&Marika&Terttu-Liisa, sekä Raution ”oma maestro” Leo Kinnunen. Konsertin ohjelmistossa on myös instrumentaalisooloja. Konsertin kokonaiskesto on noin kolme tuntia sisältäen väliajan.