BABLO – DUO

Osta lippu

Bablo ei paljon esittelyä kaipaa. Hän on pitkän linjan softrocklaulaja, joka tunnetaan erityisesti karheasta raspikurkkusoundistaan.
Musiikinystäviä ja keikkakansaa Bablo on ilahduttanut jo yli 30 vuoden ajan kiertäen Suomea ja levyttäen toinen toistaan upeampia biisejä.

Bablo onkin laittanut lähes kaiken uusiksi. Uuden tuotantosuunnan lisäksi Bablon ympärillä on nykyään uusi bändi sekä joukko uusia biisintekijöitä ja yhteistyökumppaneita.

Bablon tunnetuimpia biisejä ovat mm. Reissumies, Alanyan kuningas, Kauas vuorten taa (Whiskey in the Jar), Paikka auringossa, Sellainen tää maailma on, Taivas sinivalkoinen (Jersey Girl) ja Puoliksi täysi.

Bablon uusin jo radio hitiksikin noussut ”Jos yhtään heikompi oisin”, joka julkaisiin alkuvuodesta 2020. Jos yhtään heikompi oisin -kappaleessa pohditaan nykyajan murheita ja ihmiselämän haavoittuvuutta, mutta samaan aikaan kuulijalle välittyy tunne vahvasta sisäisestä voimasta ja uskosta tulevaan.
Viimeisen ”Titaanin” ääni on vain kypsynyt 30 vuoden aikana, ja luvassa on väkevä paluu alan kärkikaartiin.

Bablo ja Ihme4set löysivät toisensa ja lyöttäytyivät yhteen vuoden 2020 alussa. Tämä yhteistyön seurauksena tyyli on läpileikkaus upeasta urasta, mutta tiiviisti tulevaisuuteen suuntaava katse silmissä. Tyylillään he tempaavat kaikki mukaan eivätkä jätä ketään kylmäksi. Kokoonpanon ohjelmisto koostuu paitsi Bablon hiteistä myös huolella valituista coverbiiseistään.

Ihme4set on jo kymmenen vuoden ikään yltänyt bändi joka koostuu neljästä ammattimuusikosta. Lauluvoimaa ja iloista soittoenergiaa pursuava ryhmä on keikkaillut ahkerasti ja saanut yleisön vankkumattoman suosion. Bändi on vuosien varrella säestänyt lukuisia Suomen eturivin artisteja. Saaden jengin keikoilla hullaantumaan.